maanantai 13. tammikuuta 2014

Blaah

Finnish this time.. just some unfinished drawings.

Taitaa olla joku taiteilijoiden / piirtämistä enemmän tai vähemmän harrastavien yleinen kansantauti tämä ajoittainen itseluottamuksen horjahtelu. Ehkä sen on tarkoituskin tulla aina välillä, potkimaan harjoittelemaan lisää vähän lujemmin kuin normaalisti. Vajaan viikon on tehnyt mieli kovasti aloittaa taas jotain 'suurempaa' työtä johon panostaisi taas hieman enemmän kuin vain perus vapaa-ajan piirtelyyn, mutta en ole vielä päässyt ideoita ja luonnoksia pidemmälle, ne ovat vain jumahtaneet. Siinä nyt ei vielä ole mikään ongelma, olisi vain ollut kiva saada aikaiseksi :D Tauti iski kuitenkin kovemmin tänään keskellä yötä, se tauti nimeltään "en ole tarpeeksi hyvä"
Ehkä sitten huomenna alkaa raivoisa harjoittelu . .

Mutta hei, 50 sivulle rekisteröitynyttä lukijaa! Kiitokset kaikille, yritän parhaani päivittää tänne aina kaikenlaista, täytyypä piirtää tänne jotain kivaa! Mutta tässä jotain kansiosta löytyneitä unohtuneita keskeneräisiä pieniä juttuja:

Laitetaan nyt vielä kuva Tarasta ~6 kommenttia:

 1. iih <3 vähän söpöjä pöllöjä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, kiitos! Oli tarkoitus ehtiä valmiiksi joulukortti kokoelmaa varten, mutta ensi vuonna sitten :)

   Poista
 2. Hei, kelpaisiko palkinto / haaste? Jos vastaus on kyllä, sinulle olisi täällä Liebster Blog -palkinto, käy hakemassa! :3

  http://arcticinlaumankuulumisia.blogspot.fi/2014/01/saatiin-palkintohaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäpäs oli ilahduttava yllätys, kiitos paljon! Katsotaanpa jos ehtisin laittaa tuon tänne jonkin postauksen mukaan :)

   Poista
 3. Voi elämä, miten tämä on mennyt minulta ihan ohi. Aivan järjettömän söpö tuo koira pupukuvan jälkeen ;_;

  VastaaPoista