maanantai 31. maaliskuuta 2014

This is how I feel about...I get easily head ache from smokers smoke. And sometimes there is situations when you just can't get away from it. I really think if some people wants to poison themselves, they should do it alone then. Some of us likes to breath fresh air.


6 kommenttia:

 1. Niin samaa mieltä! Vaikka olen itsekin joskus harrastanut tätä paheellista elämäntapaa niin en vaan voi nykyään sietää sitä kun tupakanhaju leijailee jostain sieraimiin... Niin paha haju ja ahdistava ja yh hyi. Hieman sama reaktio tulee joidenkin ihmisten hengityksestä :X Raitis ilma on ihan kiva asia. Söpöjä pupuja btw!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mutta mahtavaa että olet lopettanut! Maksaminen oman ainoan (ja pahimmillaan läheisten) terveyden tärvelemisestä kun on mielestäni aika huono kauppa. :) ja kiitoksia, söpöt puput kertovat aina totuuden !

   Poista
 2. Tämä piristi aamua kyllä hurjasti! Asiaa + pupuja on aina jees! ^___^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitos ja sanos muuta! Kyllä puput tietävät.

   Poista
 3. Huomasitko muuten, että kaikilla muilla on vaatteet, mutta pahantekijä on alasti. :D

  Mä olen muuten samaa mieltä voimakkaista hajusteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe huomasin kyllä! Eihän nyt pahatekijäsauhuttelijalle mitkään vaatteet sovi!

   Ja tuo on muuten totta. Hajusteista tekee vain entistäkin arkaluontoisemman seikan se, että niiden käyttäjä tuskin Ainakaan haluaa häiritä ketään - päinvastoin haluaa tuoksua hyvältä ja olla miellyttävä, mutta kaikki eivät ole ollenkaan tietoisia hajusteen voimakkuudesta kun tottuvat siihen itse tai muuten vain hajuaisti tukossa. En ainakaan itse tuskin kehtaisi huomauttaa kenellekään liian vahvasta parfyymista. :')

   Poista