maanantai 22. huhtikuuta 2013

Villikoira Varjon lukijoille

Aloin jälleen muistelemaan itsekin vuosia vanhaa sarjakuvaani, mistä vielä tänäkin päivänä saan viestejä / lukijat löytävät tämän blogin hakusanalla "Villikoira Varjo". Liikuttavaa että niin moni muistaa edelleen tuon sarjakuvan. Pitkästä pitkästä aikaa piirsin kyseisiä hahmoja.., ja vähän muutakin. Eli koulussa tunnilla tussilla tehty nopea piirros jonka vielä väritin sitten kotona. Tässä kuva mistä monet olisivat varmaan halunneet lukea sarjakuvasta, hehe - Omistettu Varjon faneille!


24 kommenttia:

 1. oih, niin nostalgista! Tää oli aina mun suuri inspiraation lähde ku opettelin pienenä piirtää koiria! (:

  VastaaPoista
 2. Muistan sarjakuvan vieläkin kuin eilisen !;_; <3 Rakastin kaikkia niitä tunnelmia sarjakuvassa, tapaa miten piirsit kaiken, hahmot olivat ihania ja kaikki omia persoonia. Vieläkin toivon salaa, että sarjakuva jatkuisi (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Vaikka hassua kiittää vanhojen töitteni puolesta mutta.. kiitos kun kommentoit! On niin kiva kuulla näitä :)

   Poista
 3. Ihan uteliaisuudesta kysyn, onko tulevaisuudessa mahdollisuus että laitat sarjakuvan nettiin luettavaksi? Entä jatko, tuletko koskaan viimeistelemään sarjakuvaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Luvata en oikein voi, sillä sarjakuvassa on sivuja yli 100, ja pitäisi ne tosiaan yksi kerrallaan laittaa taas. Toiseksi, minun silmissäni 10-vuotiaana aloitettu sarjakuva ei ole enää niin kaunista katseltavaa.. en tiedä haluanko sitä myöskään enää nettiin kaikkien saataville, valitettavasti.

   Jatkosta taas, en usko että koskaan tulen piirtämään juuri sitä vanhaa Varjo sarjakuvaa kokonaisuudessaan loppuun. Se tuntuu kuin joutuisin palaamaan lapsuuteen ja piirtämään sen tasoista sarjakuvaa kuin silloin aikoinaan lapsena teki.
   Sen sijaan, ei ole pois suljettua että toteuttaisin Varjoon liittyviä lyhyempiä sarjakuvia jotka kertoisivat Varjon tarinaa eteen päin, mutta toimisivat myös itsenäisenä sarjakuvana. Never say never :)

   Poista
 4. Syvä hämmennys kun löysin sun blogin sattumalta : o luin myös joskus kauan kauan sitten ja olin kovin rakastunut sun niin kovin pehmoiseen piirtotyyliin. Kaikki näytti hurjan halattavilta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, kiva kuulla! Kiitos paljon kehuista, ja tervetuloa taas uudelleen vierailemaan täällä :)

   Poista
 5. haha voi ei, tänään just ihan sattumalta löysin mun DVD-hyllystä Hopeanuoli elokuvat, ja aloin katsomaan niitä. Kun sain katsottua ne loppuun niin tuli mieleen tämä sun sarjakuva ja myös se Akafer sarjakuva ! :-D Mieliala vähän laski kun en löytänyt enää näitä kumpaakaan sarjakuvaa, mutta onneksi sentää löysin tän sun blogin ! ois tosi kiva jos joskus jaksasit tehdä jonku lyhyen sarjakuvan tuosta Varjosta :-) nyt samalla voisinkin kiittää kuinka paljon inspiroit mua sillon pikkutyttönä piirtämään ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipä hei, ja kiva kun löysit tiesi tänne :) Jonkinlainen Varjo sarjakuva olisi kyllä mustakin kiva saada tehtyä. Kiitos itsellesi, ilman isoa lukijakuntaa ei niinkin pitkälle oltaisi varmaan päästy~

   Poista
 6. Heei, pakko tulla sanomaan kun oon vanha Villikoira Varjon sarjakuvien fani. Muistan kuinka aina tykkäsin lukea sitä. Mietin tässä vain että miksi poistit koko sivun ? uskon että monet fanit olisi mielellään lukenut sitä myöhemminkin vaikka se jäikin kesken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit, aina kiva kuulla vanhoista faneista~
   Ensimmäinen syy poistamiseen oli vain häpeä, kun tunsin sarjakuvan olevan sarjakuvamaailman pohjanoteeraus ja halusin alkaa tekemään vähän vakavammin otettavia töitä. Ja myöhemmin kun vielä opiskelen graafiseksi suunnittelijaksi, työni jotka ovat julkaistuna netissä ovat kuin portfolioni / työnäytteeni, niin en vain halunnut pitää sitä enää julkisena. Tällaista! :3

   Poista
 7. Tässä ku hopeanuolta katson ni tuli nostalginen olo (ties kui mones kerta) ja päätin etsiä villikoira varjoa taas, tunnustettakoon minunkin inpiraatio piirtämiseen (jopa joitain kauhuja vielä koneen syövereissä löytyy). Kiitos siitä vaikkakin sitä ei voi enää palata urkkimaan näiden vuosien jälkeen~ mukavaa talven odoittelua ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yey kiitoksia ja kiva kun annoit äänesi tänne! Mieltä lämmittävää kuulla Varjon muistavia lukijoita saati sitten heistä joita se on innostanut piirtämään :) tervetuloa tänne kurkkimaan~

   Poista
 8. Oi, tulipa kunnon nostalgiavyöry! En enää muista sarjakuvan juonesta mitään, mutta rakastin sitä, sen muistan :D
  Ethän sattuis tietämään sellaista samantyyppistä sarjakuvaa, joka oli netissä, jossa oli punainen koira pääosassa? o.o Aka...joku... taisi olla nimi. Äh, tuli hirveä himo lukea näitä vanhoja sarjiksia uudestaan, siksi mietin, mutta voi olla että se on poistettu aikoja sitten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh kiva kuulla! Kiva kun tulit muistelemaan kommentin kera~ Aina mukavaa kuulla vanhoista lukijoista. :)
   Ja muistanhan minä, kun sarjakuvan tekijä on edelleen hyvä ystäväni Meepa! Meepa teki Akaferia, mutta sitäkään ei valitettavasti taida enää löytyä netistä mistään.

   Poista
  2. Aijaa! Sääli ettei löydy D: kiitoksia informaatiosta kuitenkin!

   Poista
 9. Muistan kun aloin itse innostumaan piirtämisestä, Villikoira Varjo oli varmasti suurin vaikuttaja siihen! Kiitos kovasti siitä että sitä silloin joskus teit, tuskin olisin muuten alkanut piirtämään; nyt siitä on tullut rakas harrastus. Mukavaa myös, että satuin tähän törmäämään, sattumalta samaan aikaan kun olen pitkän tauon jälkeen taas innostunut piirtämään koiraeläimiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ! Kiitos paljon ilahduttavasta kommentista :) todella mukavaa kuulla jos sarjakuvani on onnistunut innoittamaan piirtämään, itselleni ainakin kävi juurikin näin. :) kyllä sitä vain yli sadan sivun aikana kehittyi väkisinkin, eli se oli myös itselleni aika tärkeä osa piirtämisen "aloittamista". Mutta kivaa kuulla!

   Poista
 10. Pääsisikös Varjoa lukemaan jostain? =) Olen lukenut sen moneen kertaan ja aina se on ihastuttanut. Ihan mahtava sarjis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ja kiitos, kiva kuulla!
   Valitettavasti Varjoa ei ole enää netissä luettavana.

   Poista
 11. Ou mai gaaad mä vielä just ja just muistin valon ja varjon nimet ja hain tätä puol tuntia ja löysin!! Byääh tää oli nii ihana sarjis mä en kestä! Ootin aina et koska tulee lisää luettavaa ja olin joka päivä läksyjen jälkeen tarkistamassa tilanteen :')

  VastaaPoista