lauantai 5. lokakuuta 2013

Mushrooms and red pandas

Mähän olen piirtänyt vaikka mitä, mutta koulu on pitänyt kiireisenä. Koulussa menossa pari todella mielenkiintoista kurssia, toinen on Game Art kurssi, toinen projektikurssi yhteistyössä 3D opiskelijoiden kanssa jotka toteuttavat alusta asti pelin, ja saan toimia sen 2D artistina ~ tässä nyt vähän kaikenlaista tavaraa:

Game Art kurssilta rakennetaan pientä simppeliä tasohyppelypeliä, tässä siihen taustaa


 Ja kuitteja.


 Myönnän kehitelleeni kokonaisen (koira)sarjakuvan idean, juonen, kohtauksia, henkilöitä.. en vain ole kehitellyt aikaa sen toteuttamista varten!


 Childhood monsters! Number 812.


 Mahdollinen sankari alussa olevaan sieni tasohyppelypeliin.


Sekä nalle.

6 kommenttia:

 1. Oi en malta odottaa jos sarjakuva tulee! owo Ja ihana toi monsteri ja kultapanda <3 Ja toi nalle on tosi cool *q*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vain olisi paljon enemmän vapaa-aikaa, niin varmasti toteuttaisin. :3 vaikka mitä juonenkäänteitä olen vain päässäni ja luonnosvihkoon kehitellyt! Kiitos kommentista~

   Poista
 2. Julkaistaanko peli valmiina jossain, kiinnostuin kovasti! Tausta näyttää aivan upealta. :3 Ja haha, toi nalle tossa lopussa on iha mainio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Kyseessä on siis ihan vain Game Art kurssi koulussa jossa tuollainen simppeli peli tehdään, eli jos ei muuten niin eiköhän se ainakin tänne blogiini pääse :D pääsette ohjailemaan pientä pulskaa kultapandaa! ja kiitos~

   Poista
 3. No hyi helevetti, toi nalle on ihan saakelin pelottava. :D

  VastaaPoista