tiistai 10. syyskuuta 2013

Kysymys teille

Hei lukijat! Tiedän että ihmiset ovat yleensä vähän laiskoja kommentoimaan/vastaamaan kysymyksiin (minäkin joskus), mutta mielessäni on silti ollut kysyä teiltä, mitä teitä kiinnostaisi/haluaisitte nähdä tässä blogissa? Olen nyt postaillut vähän sitä sun tätä, niin kuin tämän tarkoitus onkin - "everything what I do everyday with my pencil". Mutta olisi kuitenkin kivaa toteuttaa jokin teidän toive tai vain kuulla mielipiteitäkin. Tykkäätkö eniten katsella sarjakuvia strippejä/pidempiä, luonnoksia, otuksia, vai olisiko mielessäsi jotain minkä haluaisit että piirrän? Mitä tahansa ehdotattekin, niin lupaan pitää ne mielessäni kun joskus tulee pieniä vapaa-ajan hetkiä jolloin voisi piirtää jotakin vain. :) mutta rohkeasti vain kaikenlaiset ehdotukset ovat tervetulleita! Tämä tuli mieleen myös siitä, kun olen huomannut että lähes päivittäin ihmiset löytävät blogiini hakusanalla "Villikoira Varjo", esimerkkinä mikäli se on aihe mistä tykkäät, niin ehdota!En nyt tähän hätään saanut uutta kuva-päivitettävää, joten saatte close-up siilin.

...ja

... lapsuuden monsteri numero 630, jolle vieläkin muistan kuinka äitini nauroi tälle ja sanoi "Se on ihan Plömönin näköinen"

9 kommenttia:

 1. Luonnoksia on ainakin tosi kiva katsella ^^

  VastaaPoista
 2. Nuiden monsterien päivittämistä on kiva kattella.;)

  VastaaPoista
 3. Tykkään toki kaikesta, mitä tänne julkaiset, mutta eniten varmaankin noi sarjikset kiinnostaisi. Ja Villikoira Varjon perään täälläkin kaipaillaan... Kun sitä pystyisikin lukemaan vielä jossain! Mutta olisi kiva nähdä vanhoja sekä uusia kuvia siihen sarjaan liittyen.

  VastaaPoista
 4. Nuo monsterit ja niistä tekemäsi uudet kuvat on mielenkiintoisia. Ja toivoisin Ginga-aiheisia piirroksia! Muutamiahan täältä löytyykin tilaustöinä, ne on tosi nättejä :3

  VastaaPoista
 5. Itse tykkään eniten kuutista :33

  VastaaPoista
 6. Ginga aiheisia ja uudistuneita monstereita! :D

  VastaaPoista
 7. Taidettasi on aina kiva katsella ja strippejä hauska lukea :3 Joku pidempi sarjakuva ois tosi jees >w<

  VastaaPoista
 8. Luonnoksia on aina ihana katella! :D Niistä inspiroituu itsekin taas piirtämään :) Ja kuten monet on sanonut, niin Ginga-aiheiset kuvat ois kivoja ja sit tuli mieleen, että jotain Villikoira Varjo-aiheisia kuvia! :D Tulis aika nostalginen olo niistä, kun sitä aloin seuraamaan about 7 vuotta sitten (hui kauhia, niin kauan aikaa sit!!) ja sitä kautta osittain aloitin itsekin piirtämisen ja sarjakuvien tekemisen (että kiitos sinulle!) :D

  VastaaPoista
 9. Postauksen, joka käsittelisi piirtämistäsi: kehityskaarta, miten olet vähitellen kehittynyt/mitä olet oppinut jne.

  VastaaPoista