perjantai 12. syyskuuta 2014

Little Fox animation

 Eli sain kuin sainkin lyhyen animaationi valmiiksi! En osannut vielä tehdä "play" painiketta, joten animaatio pyörähtää käyntiin heti linkkiä painettua, jolloin jos nettiyhteytesi ei ole täydellinen, saattaa animaatio hieman pätkiä ekalla pyörityskerralla.

Tämä on oikeastaan Ensimmäinen 'kunnon' animaatio minkä olen tehnyt, ensimmäistä kertaa avasin Flashin, ja itse työskentelyaikaa oli vain noin viikko - kahden viikon Flashin harjoittelun jälkeen. Joten, se ei tosiaan ole täydellinen taidonnäytteeni, mutta ainakin hauska, ja hauska tehdä, ja opin paljon! Ensi kerralla sitten vielä paremmin, oli nimittäin aika innostavaa päästä vihdoinkin animoimaan muutenkin kuin gif kokeiluja. Ja ihan layerit animointiohjelmassa? Nice! Enhän oikeastaan käyttänyt itse Flashia hahmojen animointiin koska piirsin ne frame-by-frame tekniikalla ihan photoshopissa, mutta muuten Flash oli kätevä työkalu animaation kasaamiseen ja taustoihin.
Taustalla soivan musiikin soitti tätini, iso kiitos hänelle myös!

 ---

There it is! I might still fix it later but, today was the deadline to get it ready to show. If you have bad internet connection it might lag when you open it for the first time since it starts to play it right away and downloads it at the same time .. I didn't know how to make a 'play' for it ..

Anyway, short animation done for a school project, "Animated Christmas card for our school Metropolia" 
It's actually my first finished 'bigger' animation, and my first time using flash, AND we had only like one week time to actually work on this after 2 weeks of learning to use the program. Now I'm done with the excuses, it's not perfect but at least it was fun to do and more fun to learn! Next time I'll be wiser. The music is played by my aunt, many thanks for her too!
> Here is the link<

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti