sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Works without computer (old ones)

Piirtäminen koneella on melko lailla vakiintunut omaksi tyylikseni, tottakai luonnoskirjaan tulee edelleen piirreltyä suoraan mustilla tusseilla. En taida edes omistaa kunnon lyijykynää tällä hetkellä. Tässä muutamia käsin tehtyjä töitä, puukynistä vesiväreihin. Työt ovat vuoden tai enemmänkin vanhoja, koulu- ja tilaustöitä. Klikkaamalla kuvia näet ne hieman suuremmassa koossa.
Tämäkin koulussa tehty, jo Deviantartissakin ollut vanhempi työ. Maalauksen ideana oli värien käyttö: saimme käyttää maalaukseen vain 3 eri ruskean sävyä sekä musta+valkoinen. Esimerkiksi punaista tai vihreää väriä ei saanut käyttää muuten kuin sekoittamalla ja silmiä hämäämällä. Esimerkiksi harmaata vasten maalattu tietty ruskeansävy näyttää punaisemmalta.


 Tässä tilautyönä tehtyjä kirjanmerkkejä (puuväreillä). Kirjanmerkit päällystettiin muovilla molemmin puolin ja kiinnitettiin vielä mustalle tukevalle pohjalle. Milloinkohan viimeksi olen värittänyt puuväreillä?

 Koulutyönä tehty postimerkkikuvitus. Aiheena suomalainen ruokasieni, ja valitsin sienen nimeltään limanuljaska. Tässä kuva ilman postimerkkiin kuuluvia tekstejä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti